Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du bli en del av ett tryggt och marknadsledande bolag? Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av mekanik? Trivs du bäst med varierande dagar där det alltid finns nya kunskaper att hämta? Då kan tjänsten som Servicetekniker på Cargotec vara något för dig!

Om Cargotec
Cargotec är en marknadsledande aktör som möjliggör smartare lastflöde för en bättre vardag med sina ledande lasthanteringslösningar och tjänster. Cargotecs affärsområden är pionjärer inom sina områden. Genom sin unika position i hamnar, till sjöss och på vägar optimerar de globala lastflöden och skapar hållbart kundvärde

Rollen som Servicetekniker
I rollen som Servicetekniker på Cargotec kommer du arbeta med planerad service och felavhjälpande underhåll av maskiner hos Cargotecs samarbetspartner SSAB. Arbetet kommer bedrivas i SSABs serviceverkstad i Oxelösund som utvecklar och tillverkar några av världens mest avancerade stålprodukter för bland annat transporter, byggnader och maskiner. Du kommer därmed ha en varierad arbetsvardag där du dagligen ställs inför nya utmaningar inom mekanik, hydraulik och fordonsel. Vidare kommer du ansvara för maskinernas funktion och säkerställa hög tillgänglighet som motsvarar stålverkets behov.

Teamet består idag av tio tekniker, en Servicekoordinator samt en Site-Manager. Kunskapsdelning och samarbete värderas högt då du kan komma arbeta både självständigt och som lag. Arbetsdagarna är förlagda enligt ett tvåskift (6–14 samt 14–22) och det förekommer även beredskap vilket ställer krav på flexibilitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Planerad service samt felavhjälpande underhåll av truckar och andra maskiner inom materialhantering på SSABs Stålverk.
• Självständigt arbete samt samarbete med andra tekniker.

Om dig:
För att lyckas i rollen som Servicetekniker har du sannolikt en relevant teknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig där du fått god kännedom om mekanik. Vidare tror vi att du har ett stort tekniskt intresse och sannolik erfarenhet av att ha skruvat på fordon och/eller maskiner även på fritiden. Har du även erfarenhet av hydraulik och fordonsel är detta meriterande. Du besitter goda språkkunskaper i svenska samt innehar ett B-körkort.

Vidare ser vi att du har god kommunikativ förmåga och är en person som trivs bäst när du får arbeta med problemlösning och ta egna initiativ. För att lyckas i rollen ser vi också att du är nyfiken och har en stark vilja att utveckla din kompetens. Du är en teamplayer och förstår vikten av kunskapsdelning för att växa som lag. En förutsättning för rollen som Servicetekniker är att du trivs bra med varierande arbetsuppgifter och har en ett flexibelt förhållningsätt då två-skift förekommer.

Viktigt för tjänsten är:

• En teknisk bakgrund och/eller utbildning inom relevant område.
• God kännedom samt praktisk erfarenhet inom mekanik.
• Goda språkkunskaper i Svenska.
• B-körkort.

Meriterande för tjänsten är:

• Utbildning och/eller relevant kunskap inom fordonsel.
• God kännedom samt praktisk erfarenhet inom hydraulik.
• Tidigare erfarenhet av både akut och planerat underhåll som inkluderat felsökning manuellt och med hjälp av el.

Cargotec erbjudande:
Hos Cargotec blir du del av ett marknadsledande och tryggt bolag som ständigt utvecklas och som värnar om sina anställda. Utöver en trygg arbetsgivare erbjuder även Cargotec fina förmåner i form av internutbildningar, generös friskvård, pensionsförsäkring osv.

Övrigt:
Lön: Fast månadslön samt ersättning för kvällsarbete och beredskap.
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Oxelösund.

Låter tjänsten som Servicetekniker till Cargotec i Oxelösund som något för dig? Skicka gärna in din ansökan redan idag – vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare