Maskinoperatör

Maskinoperatör

Vill du vara med på vår resa med att bygga upp vår nya produktionsanläggning för att mala bindemedel till produktionen av ECO-betong?

Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor sköta vår kvarnanläggning. I det dagliga arbetet ingår att via digital utrustning övervaka, styra och kontrollera processen. Provtagning av både råvara och slutprodukt för att säkerställa en jämn hög kvalité samt viss rondering av anläggningen och delaktighet vid underhållsarbeten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en modern anläggning, där digital teknik är i fokus. Erfarenheter inom industri/process med underhållsvana är till fördel för tjänsten. För att lyckas i rollen behöver du vara kvalitetsmedveten, strukturerad och engagerad. Du är en van användare av digitala hjälpmedel.

Tjänsten kommer att innebära skiftarbete inklusive helger och nätter. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Då vi jobbar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång, så tveka inte, sök idag.
Mer info
Kontaktperson Olov Zakrisson
Telefon 0725335307
Område Oxelösund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swecem är ett dotterbolag till Swerock inom Peab-koncernen som importerar cement och alternativa bindemedel till kunder inom betongbranchen. Bolaget grundades 2013 och har tre importterminaler lokaliserade i Helsingborg och Oxelösund i Sverige samt Koverhar i Finland. Från och med 2020 är Swecem även egen producent av Mald Granulerad Masugnsslagg (GGBFS).