Software Developer C++ till SSAB i Oxelösund

Software Developer C++ till SSAB i Oxelösund

Nu söker vi en Software Developer med kunskaper inom C++ till SSABs egenutvecklade processtyrningssystem i Oxelösund

Har du kunskaper inom C/C++ och Python? Bra! Då kan du vara den Software Developer / mjukvaruutvecklare som bidrar till att möjliggöra SSABs digitala transformation mot industri 4.0! För rollen som utvecklare letar vi efter dig som är nyfiken och motiveras av att få arbeta i SSABs egenutvecklade automationsverktyg, i syfte att förbättra och förenkla i produktionen.

Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som utvecklare förväntas du utveckla och förvalta befintlig mjukvara i det egenutvecklade programmet ProviewR. Du förväntas bidra med att förbättra programspråket och arbeta med kontinuerliga förbättringar av mjukvaran.

Rollen innebär att du har ett stor eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete. Du ingår i IT avdelningen och kommer till ett utvecklingsteam beståendes av 11 kollegor med omfattande kompetens och som har ett tätt samarbete.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Software Developer är dina arbetsuppgifter att:
 • Utveckla och underhålla SSABs automationsverktyg ProviewR
 • Följa utvecklingen inom automationsområdet och närliggande områden
 • Ge support till användare av ProviewR
 • Hålla utbildningar i ProviewR
 • Upprätta dokumentation och handledningar för ProviewR
Värt att veta

Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer och produktionen pågår dygnet runt. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats 1-2 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du kommer till ett hängivet team med en engagerad ledare som ger stor frihet under ansvar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom data, gärna inom realtidssystem. Kanske arbetar du idag som Dataingenjör, Data Engineer, Embedded-utvecklare?

För rollen behöver du ha kunskaper inom:
 • C/C++
 • Linux
 • Phyton
Har du dessutom kunskaper inom:
 • Proview
 • JavaScript/TypeScript
 • SQL - GTK+ och QT ramverken
 • Containers ex. Docker och Kubernetes
 • Embedded-utveckling på ARM
 • Ethernet-stacken, Modbus, Profibus och Profinet
I rollen förväntas du bidra till problemlösning och därför söker vi dig med en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi tror att du som person är nyfiken, driven och får saker att hända. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en kommunikativ förmåga då du har en nära dialog och samverkan internt.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Telefon 0704913716
Email Mejla Jenny Nilsson
Område Oxelösund
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital