Elkonstruktör sökes till SSAB Oxelösund

Elkonstruktör sökes till SSAB Oxelösund

Vill du vara med och utveckla SSAB:s anläggningsutveckling? Vi står inför många spännande förändringar i och med att metallurgin ska förnyas och söker en teknikintresserad konstruktör som vill driva uppdrag inom el- och automationsområdet.

ARBETSBESKRIVNING
 • Du kommer att arbeta som konstruktör och uppdragsledare inom teknikområdet el i våra produktionsanläggningar på avdelning Anläggningsutveckling Plåt.
 • Du kommer att ingå i ett team av ingenjörer som i nära samarbete med produktion, underhåll och process utvecklar och förbättrar våra befintliga som nya produktionsanläggningar.
 • Uppdragen omfattar förstudier, projektering, konstruktion, genomförande, offertarbete, upphandling, drifttagning och dokumentation.
 • Du kommer att följa projekten & uppdragen från idé till driftsatt applikation.
 • Om behov finns stöttar vi även vår elunderhållsavdelning vid haveri eller felsökning.
DINA KVALIFIKATIONER
 • Vi tror att du har en utbildningsbakgrund i el med praktisk erfarenhet i din utbildningsinriktning, så som dimensionering, design, projektering, kravställning och upphandling.
 • Mångårig praktisk erfarenhet inom området kan uppväga om ovan utbildning inte finnes.
 • God kännedom om automation- och drivsystem är en förutsättning för denna tjänst och du har vana av att jobba i CAD- och ritningsmiljö.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
MERITERANDE
 • Erfarenhet av CAD systemet E-Plan.
DIN PROFIL
 • I rollen ser vi en ansvarsfull, initiativrik person med förmåga att skapa resultat.
 • Viktigt för denna tjänst är också att du är strukturerad och lyhörd. En av dina drivkrafter är att bygga relationer och du är en god kommunikatör
VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig ett arbete i ett högkompetent team där kunskaper och erfarenheter delas och man tillsammans skapar långsiktiga resultat av dagliga förbättringar.
Vi har en utvecklande och stimulerande miljö med stor frihet under ansvar med möjlighet till personlig- och professionell utveckling.
Hållbarhet är ett av ledorden på SSAB och detta gäller såväl våra produkter som balansen mellan arbete och privatliv, varför friskvårdsmöjligheter, ledighet och många andra förmåner finns tillgängligt. Vi tror på kompetensutveckling och erbjuder möjligheten att byta roller internt.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Pema People AB.
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Öhr på martin.ohr@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 17 jan 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett globalt stålföretag som är världsledande inom höghållfasta stål och relaterade tjänster.
Under ledorden "En starkare, lättare och mer hållbar värld" opererar vi i 50 olika länder med totalt 15000 anställda under fem verksamheter och vi fortsätter att växa.
Med vår strategi "Taking the lead" erbjuder vi utveckling, ledande positioner på hemmamarknaden, flexibel verksamhet och en överlägsen kundupplevelse.