Digital utvecklare till SSAB

Digital utvecklare till SSAB

Vi söker en analytisk person med ansvar för den digitala utvecklingen vid SSAB i Oxelösund

SSAB i Oxelösund är i en stark tillväxtfas och vi söker nu en digital utvecklare till deras pågående digitala transformation.

Är du en analytisk person med högskoleutbildning samt ett stort intresse för teknik? Bra. Då kan du vara den blivande ambassadör som vi söker till rollen som digital utvecklare med ansvar för att förenkla och möjliggöra SSAB:s digitala transformation mot industri 4.0.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle.

Som digital utvecklare analyserar du och tar fram beslutsunderlag vid vägval, omvärldsanalyser, förstudier till investeringar och ta ansvar för områden inom den digitala transformationen. Det innebär att du förväntas samverka internt och driva på intresset för nya teknik, skapa tydliga gemensamma planer samt hitta samarbetspartners.

Du har stor ett eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete. I rollen kommer du kontinuerligt jobba i 2-4 projekt, i olika faser inom visualiseringsområdet.

I digital transformations teamet finns en omfattande kompetens och du samarbetar tätt med andra grupper inom IT och OT.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som digital utvecklare kommer ditt huvudsakliga ansvar bl.a. vara att:
  • Bidra till strategiplanearbetet
  • Säkerställa rätt prioriteringar
  • Utvärdera alternativ till omställningsbehov tex vilka teknik/ partner val som finns
  • Göra förstudier och utvärdera alternativ
  • Workshops med produktionen för att ta fram planer; t.ex. världens smartaste valsverk
  • Skapa investeringsunderlag
Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om ca 10-15 personer. Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats ca 3 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du rapporterar till Head of Digital Transformation.

Våra förväntningar

Vi söker dig med högskoleutbildning. Kanske arbetar du idag som management konsult och är van att driva projekt?

I rollen förväntas du hantera en stor mängd data och behöver ha en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Som person är du nyfiken, driven och får saker att hända. Du förväntas designa och utföra presentationer varför söker vi dig med en god kommunikativ förmåga som har lätt för att anpassa dig.

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Telefon 0704913716
Område Oxelösund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/