Byggprojektledare till SSAB i Oxelösund

Byggprojektledare till SSAB i Oxelösund

Nu söker vi en byggprojektledare som ska driva mindre och större uppdrag inom fastighet och anläggning i Oxelösund.

Resan mot att bli ett fossilfritt stålföretag pågår inom SSAB och vi befinner oss i en spännande tillväxtfas. Vi står inför många spännande förändringar i och med att metallurgin ska förnyas och söker en teknikintresserad byggprojektledare. Vi behöver förstärka vår avdelning Facility Management och söker dig som har erfarenhet av projektledning inom anläggning eller fastighet. Som byggprojektledare kommer du samordna, driva och följa upp nya byggprojekt avseende infrastrukturen inom omställningsprojektet samt utveckla befintliga anläggningar i Oxelösund. Är du redo att förändra stålindustrin så är det hos oss du ska vara! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Förutom vårt attraktiva förmånspaket och möjligheten att arbeta remote så erbjuder vi dig möjligheten att vara med på vår fossilfria resa för ett hållbart samhälle. Genom satsningen kan Sveriges totala koldioxidutsläpp minska med cirka 10 procent och Finlands med motsvarande 7 procent. Ambitionen är att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen kring 2030.

Vi erbjuder goda möjligheter till att utvecklas både i din yrkesroll och också en möjlighet till utökat ansvar i andra roller. Då vi finns på flera orter finns även möjlighet till intern rörlighet.

Som byggprojektledare arbetar du tätt ihop med erfarna och kompetenta medarbetare. Du har ett brett kontaktnät både internt och externt och har kontakt bland annat med leverantörer, entreprenörer, fastighetsförvaltningen, strategiavdelningen, drift och underhåll samt medarbetare inom produktion.

Dina arbetsuppgifter

Som byggprojektledare har du ytterst ansvar över tid, ekonomi och kvalité över projekten. Du säkerställer rätt resurser och leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för hela processen från planering till slutbesiktning. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av:
  • Förstudie
  • Riskanalys
  • Upphandling
  • Kontraktsskrivning
  • Leda genomförandet
  • Uppföljning
Projektens storlek varierar från större till mindre åtaganden. För rätt person finns möjligheten att ta en huvudprojektledarroll.

Värt att veta

Du ingår i ett team av projektledare och rapporterar till avdelningschefen för gruppen Facility Management. Tjänsten är placerad i Oxelösund men för rätt person finns goda möjligheter att arbeta remote.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som projektledare inom anläggning eller fastighet, gärna inom processindustrin. Du är van att förhandla och har god erfarenhet av både upphandling och kontraktsskrivning av entreprenörer. Som byggprojektledare har du haft ansvar över projektering och arbetat med riskanalyser. Vidare har du goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt.

Har du haft ansvar över förstudie så är det meriterande. Det är också meriterande om du är certifierad projektledare.

Vi söker dig som är resultatorienterad, lyhörd och ödmjuk. Du är stabil, har lätt för att fatta beslut och kan dyka i detaljer samtidigt som du har ett helhetsperspektiv. Vidare är du bra på att bygga relationer, skapa förtroende och är trygg med att leda andra.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Malin Thoresson
Telefon 070-426 69 05
Område Oxelösund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech