Elektriker Kraftstation

Elektriker Kraftstation

Har du kompetens och erfarenhet inom elunderhåll av elanläggningar, automation och styrsystem? Då söker vi dig! Avsnittet Underhåll El högspänning ansvarar bl.a. för elunderhållet på avsnitt kraftverk, Vatten och bränsle samt spår och lok.
Underhållsorganisationen ska möjliggöra en hög tillgänglighet i anläggningarna för att få verksamheten så effektiv och flexibel som möjligt. Placeringsort Oxelösund.

Om tjänsten
I din roll som elektriker bedriver och utvecklar du det förebyggande underhållet på anläggningen bl a genom att analysera störningar och haverier. Du kommer att delta i anläggningsprojekt och tillsammans med andra yrkesgrupper delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet. Felsökning och problemlösning ingår liksom anläggningsdokumentation. I ditt dagliga arbete planerar och utför du underhållsinsatser på elutrustningar i huvudsak på området Restmaterial. Du kommer ha ett nära samarbete med ansvarig tekniker samt uförare och driftpersonal. Du sätter säkerheten först och är med i utredningar av tillbud och olycksfall.

Enframgångsfaktor är att vara närvarande i den dagliga verksamheten, vara driven och självständig.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet inom el och automation, eller motsvarande. Körkort för bil är ett krav.
Du kommer att arbeta mycket i underhållssystemet IFS8 och du behöver ha god kunskap och vilja lära dig mer i systemet för att kunna tillvarata systemets möjligheter.

Tjänsten kräver kunskaper i Officepaketet. Du ska ha goda tekniska kunskaper och kunna utrycka dig i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Arbetet bedrivs över ett stort område och i samarbete med många människor i organisationen vilket gör att personliga egenskaper som samarbetsförmåga värderas högt.

Vi söker dig som är öppen och har lätt för att kommunicera. Tjänsten kräver ett stort mått av egna initiativ samtidigt som du kommer att arbeta i grupp och delta i olika projekt eller grupper.

För att lyckas i sitt uppdrag krävs att man tillvaratar och förvaltar alla möjligheter till samarbete och god kommunikation. Underhåll ska ha säkerhet, kvalitet och miljö som ledstjärna både för personal och anläggningar.

Vi erbjuder
En varierad tjänst med stora möjligheter till arbete under eget ansvar. Att utvecklas och få vara med och bidra i en intressant verksamhet.

Sista ansökningsdag
18 april 2021

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Håkan Ackelman, Avsnittschef, tfn 0155-455 624
Marina Höglund, HR-partner, tfn 0155-454 228

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0155-25 40 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.