CNC-operatörer sökes till kund i Oxelösund

CNC-operatörer sökes till kund i Oxelösund

VÅRT ERBJUDANDE

Är du erfaren inom maskinbearbetning och CNC - programmering? Har du också erfarenhet av svarvning och /eller fräsning? Då är det dig vi söker till våran kund verkstad i Oxelösund!

Arbetsbeskrivning

Hos våra kund är det viktigt att du, tillsammans med de andra produktionsenheterna, har som mål att leverera kvalificerade tjänster av god kvalité. Just nu söker de operatörer till deras verkstadsmaskiner med uppdrag att bearbeta detaljer.

Den ena tjänsten innefattar främst riggning och programmering av deras fräsar medan den andra tjänsten innefattar främst svarvning och programmering. Arbete i övriga verkstadsmaskiner förekommer också.

Dina kvalifikationer
  • Utbildad inom verkstadsteknik
  • Arbetslivserfarenhet av maskinbearbetning och CNC-programmering.
  • Behärska svenska i tal och skrift
MERITERANDE
  • Kunskap i CAD/CAM-programmering
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en noggrann person som är leveransinriktad, positiv, nyfiken och vill var med och utveckla. Du besitter goda datakunskaper och har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Om oss

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Andersson
Telefon 072-0502669
Område Oxelösund
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.