Redovisningsekonom till Oxelösunds Hamn

Redovisningsekonom till Oxelösunds Hamn

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett driv och förmåga att organisera ditt arbete självständigt. Du blir en del av företagets ekonomiavdelning som består av tre personer inklusive Ekonomichefen. Vi använder system Dynamics AX, IFS och Agda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Leverantörsreskontra

- Kundreskontra med påminnelsehantering och räntefakturering

- Löpande bokföring med avstämningar

- Redovisning och inbetalning av skatter och avgifter

- Bokslutsarbete

Kvalifikationer
3-årig gymnasial ekonomisk utbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och har god administrativ förmåga, är väl bevandrad i Officepaketet med tyngdpunkten på Excel. Meriterande om du har erfarenhet av affärssystem och besitter ett intresse och har ett driv i att utveckla system.

Arbetet innebär ett nära samarbete med kollegor inom avdelningen samt med övriga verksamheter inom Oxelösunds Hamn. Du behöver därför ha god förmåga att samarbeta, god kommunikationsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Som person är du noggrann och strukturerad. Eftersom förutsättningarna snabbt kan ändras krävs flexibilitet och förmåga att fatta snabba beslut.
Mer info
Kontaktperson Håkan Folkesson
Telefon 0155-25 81 75
Email Mejla Håkan Folkesson
Område Oxelösund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oxhamn.se
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oxelösunds Hamn är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer. Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergslagen och Stockholm. Hamnen drivs med dygnet runt-service. Läs mer på www.oxhamn.se