Verksamhetsledare

Verksamhetsledare

Oxelösunds Hamn är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer. Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergslagen och Stockholm. Hamnen drivs med dygnet runt-service. Läs mer på www.oxhamn.se
Om tjänsten
Rollen är knuten till produktionsområde Terminal som arbetar med godshantering på främst bil och järnväg. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att jobba med utveckling och förbättring av alla de olika arbetsflöden som finns eller uppkommer. Arbetet innefattar allt från arbetssätt, instruktioner, utbildningar, utrustning, avvikelsehantering, rutiner och framförallt förutsättningar för operatörerna. Rollen skall vara högst delaktig i utveckling av det dagliga operativa arbetet tillsammans med operatörerna ute i deras vardag. Du kommer vara en del i ett team med chef, planerare och 16 operatörer i olika skift.

Din profil
Fullgjort gymnasium och B-körkort. Det är meriterande om du har kunskaper om ledarskap och gruppdynamik samt kunskap/intresse runt digital utveckling.

Som person behöver du vara driven, flexibel, kommunikativ, stimuleras av ständig utveckling samt gilla när mycket händer samtidigt. Du är duktig på att lyssna på och kommunicera med din omgivning och ser värdet av att få gruppen med dig.

Stimuleras du dessutom av att vara ute i verksamheten så mycket som möjligt för att bedriva utvecklings- och förbättringsarbete är detta definitivt något för dig!

Övrigt
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV senast den 23 november 2018. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oxhamn.se/
Sista ansökningsdag 23 nov (10 dagar kvar)