Verksamhetsledare till Produktion Flytande bulk

Verksamhetsledare till Produktion Flytande bulk

Oxelösunds Hamn är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer. Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergslagen och Stockholm. Hamnen drivs med dygnet runt-service. Oxgas är ett helägt dotterbolag till Oxelösunds Hamn. Oxgas ska projektera, äga och driva LNG-terminalen i Oxelösunds Hamn. Läs mer på www.oxhamn.seOm tjänsten
Tjänsten är inom produktionsområde Flytande bulk som framför allt arbetar med att hantera olja och gas genom fartygshantering och lagerhållning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att jobba med utveckling och förbättring av våra arbetssätt och anläggningar samt att säkerställa kvalitet åt våra kunder.

Det vardagliga arbetet innefattar säkerhet- och teknikfrågor likväl som operativa frågor, arbetssätt och instruktioner samt avvikelsehantering och resultatuppföljning.

Du kommer också att vara en del i Oxgas pågående projekt med att bygga en ny LNG-terminal i Oxelösunds Hamn.

Tjänsten som Verksamhetsledare Flytande bulk är högst delaktig i det dagliga operativa arbetet tillsammans med produktionsområdets operatörer. Du kommer att vara en del i ett team som närmast innefattar chef, planerare och sex skiftgående operatörer.

Din profil
Det är meriterande om du har ingenjörskompetens samt kunskap eller erfarenhet av ledarskap och att arbeta med eller i en industriell anläggning för olja eller gas. Som person behöver du vara driven, flexibel, kommunikativ och noggrann. Du är intresserad av teknik- och produktionsfrågor. Att ha ett högt säkerhetstänk är ett krav vi ställer på dig.

Övrigt
Du har fullgjort gymnasium och har B-körkort.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV senast den 15 mars 2021.

Samtal från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Oxelösunds Hamn AB
Hemsida http://www.oxhamn.se/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (16 dagar kvar)