Verksamhetsledare till Oxelösunds Hamn

Verksamhetsledare till Oxelösunds Hamn

Oxelösunds Hamn är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer. Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergslagen och Stockholm. Hamnen drivs med dygnet runt-service. Läs mer på www.oxhamn.seOm tjänsten
Som verksamhetsledare i Oxelösunds Hamn ansvarar du för att operativt driva och utveckla en av våra produktionsprocesser. Du arbetar med uppföljning och utveckling i vardagen, förbättrar arbetssätt och instruktioner samt leder förbättringsarbete och avvikelsehantering för att skapa förutsättningar för en säker och effektiv process. Allt detta sker nära verksamheten och i tät samverkan med våra duktiga hamnoperatörer.

Rollen är knuten till produktionsområde Terminal som arbetar med godshantering på främst bil och järnväg. Du kommer vara en del i ett team med chef, planerare och 17 operatörer i olika skift.

Din profil
Som verksamhetsledare förväntas du vara en bärare av Oxelösunds Hamns LEAN-baserade arbetssätt som bland annat bygger på principer om säkerhet och effektivitet, ständiga förbättringar, samverkan och minskade slöserier. För att trivas med detta tror vi att du är driven och stimuleras av ständig utveckling. Du är kommunikativ och har förmågan att få människor med dig. Verksamheten är dynamisk så du behöver även vara flexibel och bekväm med att det är mycket som pågår samtidigt. Utöver det ser vi gärna att du:
  • har god administrativ förmåga och intresse för digital utveckling
  • har erfarenhet av ledarskap och grupputveckling
  • trivs med att jobba nära verksamheten i industrimiljö
  • är säkerhetsmedveten och har erfarenhet av arbetsmiljöfrågor
Övrigt
För tjänsten krävs lägst gymnasiekompetens och B-körkort.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetstid: Dagtid

Samtal från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Oxelösunds Hamn AB
Hemsida http://www.oxhamn.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)