Underhållstekniker till Oxelösunds Hamn

Underhållstekniker till Oxelösunds Hamn

Oxelösunds Hamn är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer. Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergslagen och Stockholm. Hamnen drivs med dygnet runt-service. Läs mer på www.oxhamn.seOm tjänsten
I Oxelösunds Hamn har vi många anläggningar och maskiner som behöver fungera och utvecklas för att vi ska kunna producera och möta kundernas behov. Om du har bred teknisk kompetens och trivs i industrimiljö med skärgården runt knuten så är detta jobbet för dig.

Tjänsten som Underhållstekniker innebär att du tillsammans med produktions- och underhållspersonal söker optimala tekniska lösningar för att utveckla och säkerställa en bra produktion. I arbetsuppgifterna ingår att följa upp och analysera data samt driva förbättringsarbete för att långsiktigt och kostnadseffektivt öka anläggningens tillgänglighet och produktivitet. Du har kontroll på anläggningens status och framtida behov samt medverkar vid utarbetning av avdelningens investerings- och handlingsplaner. I nära samverkan med verksamheten ger du också förutsättningar för och utvecklar det förebyggande underhållet.

Din profil
För att trivas hos oss behöver du vara ansvarstagande, driven och självgående. Du är van att strukturera och prioritera ditt arbete och du är duktig på att samverka med andra för att uppnå resultat. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av tekniskt underhållsarbete inom industri där du har arbetat processorienterat och stött på flera olika teknikområden. Vi förutsätter också att du:
  • har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning och/eller YH/KY-utbildning inom maskin- eller underhållsteknik eller motsvarande
  • är en noggrann administratör som är duktig på att hantera olika IT-system
  • har goda kunskaper i engelska
Övrigt
Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten kräver gymnasiekompetens och B-körkort.

Anställningsform: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid

Samtal från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Oxelösunds Hamn AB
Hemsida http://www.oxhamn.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (12 dagar kvar)