Marinmekaniker till Oxelösunds båtvarv i Oxelösund för direktanställning!

Marinmekaniker till Oxelösunds båtvarv i Oxelösund för direktanställning!

Marinmekaniker till Oxelösunds båtvarv i Oxelösund för direktanställning!

Oxelösunds båtvarv i Oxelösund behöver nu stärka upp sitt team med fler skickliga medarbetare för att möta en ökad efterfrågan. Om du vill jobba som marinmekaniker på ett båtvarv med historia från 1946, är det här din chans. Välkommen med din ansökan!

Vad går jobbet som Marinmekaniker ut på?

I det här jobbet kommer du främst arbeta med mekanik kring båtmotorer. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter i första hand vara underhåll/service och installation/reparation av båtmotorer. Oxelösunds Båtvarv är ett auktoriserat Volvo Penta servicevarv men även andra märken servas och underhålls. Andra arbetsuppgifter kan förekomma, och speciellt under högsäsong hjälper alla åt där det behövs. Du kommer att tillhöra en grupp med skickliga och engagerade medarbetare som delar ett genuint båtintresse. Arbetet utförs både inom varvsområdet och i fält.

Är det dig vi söker?

Oxelösunds båtvarv söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att passa för tjänsten kan det vara bra om du har utbildning inom fordonsteknik eller likvärdig erfarenhet. Du har breda kunskaper inom mekanik kring motorer och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med båtmotorer, och ett grundläggande intresse av båtar.

Vi önskar att du
  • har erfarenhet av liknande arbete
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • har B-körkort
  • har tillgång till egen bil
  • har god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga
  • har grundläggande datakunskap och erfarenhet av diagnosverktyg
Vad kan Oxelösunds båtvarv erbjuda dig?

Ett varierande arbete i fantastisk miljö i ett företag med stark framtidstro. Vi följer utvecklingen och arbetar aktivt för en hållbar miljö.

Information

Lernia sköter hela rekryteringsprocessen och du anställs sedan direkt av Oxelösunds båtvarv.

Vi intervjuar löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag! Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansvarig rekryterare kan kontaktas på hanna.karlssonlernia.se

Sista ansökningsdag

21/3

Omfattning

Heltid

Anställningsort

Oxelösund

Tillträde

Efter överenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.