Träarbetare/snickare till NCC

Träarbetare/snickare till NCC

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du driven och ansvarstagande? Vill du arbeta i ett sammansvetsat team och forma samhällsutvecklingen? Då kan du vara den vi söker som träarbetare/snickare till NCC!

Som träarbetare/snickare hos NCC kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt, allt från sjukhus, industri och flerbostadshus. Trivs du med att vara en del av en större organisation som präglas av en hög säkerhetskultur där arbetsmiljön är det viktigaste är du troligen rätt person för jobbet.

I rollen som träarbetare/snickare kommer du till exempel att arbeta med:
  • Gipsning och isolering
  • Stomkomplettering
  • Innertak
  • Kök
  • Fönstermontering mm.
Du kommer att arbeta på projekt i Nyköping/Oxelösund.

Personprofil

Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare/snickare och har arbetat på storbyggen sedan tidigare. Du har liftkort då det förekommer körning av saxlift och skylift på arbetsplatsen. Vidare är du som person självgående, social och utåtriktad samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Vi ser att du som söker tjänsten är handlingskraftig, tycker om att ta i och hjälpa till där det behövs. Har du behörighet av heta arbeten är det meriterande men inte ett krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som träarbetare/snickare.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: 06:30-16:00.
Plats: Oxelösund/Nyköping.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på oscar.dahl@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: bygg, snickeri, snickare, träarbetare, Nyköping, Oxelösund, yrkesbevis, trä, byggarbetare, isolering
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.