Servicetekniker sökes till Oxelösund!

Servicetekniker sökes till Oxelösund!

Vill du påbörja din karriär hos ett familjeföretag? Gillar du mekanik? Ansök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som servicetekniker hos Muréns Maskinservice kommer du arbeta med att reparera, installera och göra service på kompressorer. Under din introduktion kommer du få följa med en erfaren kollega för att få lära dig. När du sedan kommer börja arbeta själv är dina kollegor bara ett telefonsamtal bort och finns där för att hjälpa dig. Mer information ges vid interjuv.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Intresse av mekanik och teknik
  • B-körkort
Meriterande:
  • Gymnasiekompetens (gärna utbildning inom teknik/VVS/El/ Drift och underhåll)
  • Truckkort
Personliga egenskaper och beteenden:
För att trivas i rollen som servicetekniker hos Muréns Maskinservice behöver du ha ett stort driv och engagemang för att kunna lära dig deras arbetsuppgifter. Du behöver besitta socialkompetens då du kommer arbeta ute hos deras kunder och vara deras ansikte utåt.

Villkor

Ort: Oxelösund
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid

Ansökningar kommer behandlas löpande!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Oxelösund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Muréns Maskinservice är ett familjeföretag som funnits i 40 år och de arbetar med kompressor- och tryckluft. De säljer, installerar och underhåller dessa maskiner och deras kunder har allt från 2 kompressorer till 36. Muréns Maskinservice säljer även begagnade som de själva rustat upp.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.