Vill du arbeta parallellt som maskinoperatör?

Vill du arbeta parallellt som maskinoperatör?

Arbetsuppgifter

Vill du bli en viktig del av arbetet för en hållbarare framtid? Vår kund arbetar med metallhantering och sortering. Nu söker vi maskinförare som vill bli en del av teamet som kommer att fortsätta forma utvecklingen av framtidens återvinning.


Formell kompetens


För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete som exempelvis timanställd. Du kan även vara pensionär eller egenföretagare med F-skattsedel.

Du bör även ha följande:
  • B-körkort
  • Motviktstruck (B1)
  • Hjullastare (C2)
Meriterande:
  • Truckkort A-D
  • SSG Entré
Personliga egenskaper

För att passa för tjänsten tror vi att du är en självgående och ansvarstagande person som tar egna initiativ, gillar ordning och reda samt har ett högt säkerhetstänk. Du vill vara en del i ett glatt gäng som strävar efter att sprida positivitet omkring er. Du har en god känsla för maskiner och är mekaniskt lagd.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Ca 50% på månadsbasis, vissa månader med möjlighet till 100% i Oxelösund.

Du bör kunna arbeta skift.


Tillträdesdag


Enligt överenskommelse.


Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!


Lernia är vägen framåt


Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.