Vi söker omgående en driven ekonomiassistent

Vi söker omgående en driven ekonomiassistent

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att utföra operativa arbetsuppgifter inom ekonomi. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är leverantörs- och kundreskontra, kassaredovisning, krav- och påminnelshantering, kontakter med inkassoföretag samt posthantering.


Formell kompetens

  • Minst gymnasial utbildning inom ekonomi

Meriterande:

  • Erfarenhet från ekonomiområdet
  • God datavana och kunskaper i office-paketet

Personliga egenskaper


Vi tror att du som söker är driven, social och serviceinriktad. Som person är du flexibel och har förmåga att se dina arbetsuppgifter ur ett helhetsperspektiv. Du är engagerad och noggrann samt har ett sinne för god kommunikation.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Oxelösund

Tillträdesdag

Omgående

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi omgående en ekonomiassistent men placering i Oxelösund. Uppdraget är ett vikariat på 3-6 månader men med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid måndag-fredag. Önskad start 27 augusti.