C-kortschaufför för varierat arbete med FA-Styckegodskörning

C-kortschaufför för varierat arbete med FA-Styckegodskörning

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi C-kortschaufförer. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.


Om företaget


Du kommer arbeta med distributionskörning, insamling av farligt avfall och övrigt avfall från företagets kunder, samt utställning av kärl med stor skåpbil.Arbetet innebär mycket kontakt med företagets kunder, är varierat och styrs utifrån kundernas behov/beställningar. Modern utrustning används för transportdokumentation.

Företagets nuvarande chaufför ska gå i pension, en längre upplärning med denne är planerad för att erbjuda dig en bra start på arbetet.


Din bakgrund


Krav:
  • C-kort, samt erfarenhet
  • YKB
  • God svenska för kommunikation
Meriterande:
  • ADR grund samt erfarenhet av körning med farligt avfall

Personliga egenskaper


För att passa för tjänsten ser vi att du är flexibel, serviceinriktad och har en god teknisk egenskap för att kunna nyttja det i form av olika tekniska hjälpmedel i arbetet.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Visstid som inhyrd konsult på heltid i 6 månader, följt av trolig anställning hos kund i Oxelösund.


Tillträdesdag


Enligt överenskommelse


Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Oxelösund
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Examensarbete
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.