Farmaceuter till Oxelösund

Farmaceuter till Oxelösund

Se apotekschefens personliga hälsning till just dig genom att klicka på videon till höger!
Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen Oxelösund
Apoteksgruppen Oxelösund är ett av våra största apotek med god stämning både bland våra kunder och medarbetare. Vi har ett nära samarbete med bl.a. kommunen och äldreboende utöver de privatpersoner som besöker oss. På apoteket är vi tio medarbetare med en arbetskultur där vi är stöttande och har stor tilltro till varandra. Vi söker nu dig som vill dela med dig av din kompetens och omtanke både till kunder och medarbetare för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Din roll som Farmaceut
Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Hos oss har du också möjlighet att arbeta som Läkemedelsansvarig eller utbilda dig till det! Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Våra öppettider på Järntorget är vardagar 9:30–18 samt lördagar 10–13.

Nu söker vi två personer för tillsvidareanställning som kan ta över efter två av våra uppskattade medarbetare som går i pension. Hel- eller deltid är flexibelt. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan omgående.

Vad erbjuder vi dig?
Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag dock senast 8 november! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman tel. 0727 -47 42 42

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 0727 - 47 42 42
Område Oxelösund
Yrkesroll Försäljning, Butik, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (22 dagar kvar)