Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör

ValueOne rekryterar en Kvalitetsingenjör till vår kund CrossControl i Alfta. Vill du arbeta med kvalitetsfrågor i ett medelstort elektronikföretag och vara med och bidra till CrossControls spännande tillväxtresa? Då kan CrossControl erbjuda dig en utvecklande roll som Kvalitetsingenjör.

CrossControl fortsätter sin resa mot att bli världsledande inom HMI och datorlösningar för industriella fordon. Företaget gör det genom att kontinuerligt investera i elektronik och programvaruplattformar som de realiserar produktlösningar ifrån - både standardprodukter och anpassade kundlösningar. CrossControls kunder har höga krav på kvalitet och miljötålighet och företaget driver systematiskt förbättringar i processer och produktdesign. De strävar efter operativ excellens med ett Industri 4.0-perspektiv och investerar kontinuerligt i digitalisering och automatisering. CrossControl arbetar i en internationell kontext, internt som externt, men har en stark lokal förankring och arbetar aktivt med sin personal i fråga om varje persons framtid hos dem. Hos CrossControl präglas stämningen av en stark laganda, höga ambitioner och de värnar om varandras framgångar.

Om rollen
Som Kvalitetsingenjör ingår du i Operations Quality-avdelningen och kommer att arbeta med att utforma kvalitetsstandarder samt inspektera material, utrustning, processer och produkter. I arbetsuppgifterna ingår även att utveckla kvalitetskontrollsystem och fastställa korrigerande åtgärder. Du kommer att ha breda kontaktytor internt och externt. Du triggas av att få använda dina felsökningsfärdigheter samtidigt som du sporras av att kunna genomföra nödvändiga kvalitetsåtgärder i ett tätt samarbete med andra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utreda, dokumentera och rapportera kvalitets- och garantiärenden internt och direkt mot kund
  • Driva och bistå med utredningar av kvalitetsproblem mot företagets leverantörer
  • Delta i arbetet med att kvalitetssäkra inkommande artiklar enligt kontrollplan
  • Delta i framtagandet av PFMEA, PPAP dokumentation och kontrollplaner för produktionsflöden och processer samt underhåll av befintliga
  • Leda och delta i interna, externa och leverantörs audits
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har arbetat flera år med liknande arbetsuppgifter. Du är datorvan och har goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du kan läsa och förstå mekaniska ritningar samt har kunskaper i Monitor ERP system samt Linux och Windows operativsystem. Vidare är det fördelaktigt med elektronikkunskaper samt att kunna förstå och felsöka elektriska konstruktioner. Vi förväntar oss att du har god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i tal och skrift.

För att trivas i den här rollen bör du vara självgående, noggrann och arbeta på ett systematiskt sätt. Då du kommer arbeta tillsammans med flera av företagets avdelningar ställs höga krav på god samarbetsförmåga. Vidare är du nyfiken och har ett säkerhetstänk i ditt arbete.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072-143 23 79.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Ovanåker
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VALUEONE AB
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (45 dagar kvar)