Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Engagerad driftchef till Aefab i Alfta

Ansök nu
Om företaget
Alfta-Edsbyns Fastighets AB (Aefab) är ett helägt fastighetsbolag som ägs av Ovanåkers kommun. Företaget har idag ca 1600 lägenheter fördelade i Alfta och Edsbyn. Aefab har idag 66 anställda vilka arbetar med bland annat kontor och service, fastighetsförvaltning, byggnadsteknik, el- och driftsfrågor, kommunikation, marknadsfrågor och lokalvård.

Vårt mål är att utveckla och förvalta attraktiva boenden i Ovanåkers kommun, med personlig service, för en levande region. Vi vill arbeta för en hållbar utveckling för framtida generationer.

Läs mer om oss här: https://www.aefab.se/

På Aefab satsar vi expansivt framåt, vi har snart vår nya VD på plats i form av Katarina Härner som kommer med bred erfarenhet från fastighetsbranschen. Katarina börjar i mitten på september och kommer ta Aefab in i framtiden.

Läget och förutsättningarna kunde inte vara bättre än nu att börja hos oss som Driftchef, då detta kommer att vara en nyckelroll med hög påverkansgrad i organisationen.


Dina arbetsuppgifter
Som driftchef hos oss på Aefab ansvarar du för att driva och utveckla driftavdelningen i nära samarbete med dina medarbetare samt övriga avdelningar-bygg/fastighet, ekonomi, teknik och HR- och miljö. Du leder en arbetsgrupp som består av arbetsledare, bovärdar, fastighetsskötare, trappstädare och trygghetsvärdar. I rollen har du utveckling- ekonomi- och personalansvar samt ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. I tjänsten ingår även samarbete med kommunens tjänstemän och ledning, där förvaltningsuppdraget står i fokus. Vårt förvaltningsuppdrag handlar i stort om att vi sköter drift och underhåll på kommunens fastigheter, där bovärdarna som verkar under driftchefen har en central roll.

En viktig del i rollen är att vara ute hos våra medarbetare och hyresgäster. Vår vision är att vi vill ha Sveriges mest nöjda hyresgäster inom de kommunala fastighetsbolagen och nu har du möjlighet tillsammans med oss att bidra till detta.

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Aefab blir du en del av ett sammansvetsat team med lång erfarenhet från branschen. Du får vara med på vår förändringsresa och möjlighet att tillsammans utveckla bolaget och din roll. För oss är det viktigt att du som medarbetare mår bra därför har vi gjort en stor friskvårdssatsning. Vi erbjuder våra anställda en friskvårdstimme i veckan, friskvårdsmassage på arbetstid, ett generöst friskvårdsbidrag samt gemensamma aktiviteter.

Övrigt

Placeringsort: Alfta
Startdatum: så snart som möjligt


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef eller ledare. Du har en examen från yrkeshögskola alternativt högskola/universitet. Vidare har du erfarenhet av ekonomi och budget, som du antingen förvärvat via studier eller arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen eller liknande verksamhet samt erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet.

Hos oss på Aefab är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är strukturerad och planerar ditt arbete självständigt. Vidare är du trygg som person och står för dina egna åsikter när situationen kräver det.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att hantera digitala verktyg. Du har B-körkort då resor inom kommunen förekommer.

Våra kärnvärden är trygghet, service och framåtanda. Det är tre viktiga ledstjärnor som ska synas i vårt arbete och i vår företagsanda.


Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 1 oktober 2023. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84 eller maila linnea.hedenberg@clwork.se.


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare