Pulverlackerare till MetallProdukter

Pulverlackerare till MetallProdukter

I vår nya lackanläggning kan vi erbjuda kostnadseffektiv och kvalitativ ytbehandling. Med korta ställtider för färgbyte, färgåtervinning och smart produktionslayout optimerar vi produktens totala kostnad. Större detaljer lackerar vi i vår manuella lackbox och härdugn.

Beskrivning

Som Pulverlackerare arbetar du i vår lackanläggning där processen är tvätt, applicering och härdning. Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som Pulverlackerare med förståelse för hur applicering och härdning av pulverlack fungerar både praktiskt och teoretiskt. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann samt ha ett öga för kvalitet och finish. Vi ser det som meriterande om du har kunskap i ritningsläsnings samt viss datakunskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Lackering av produkter i en modern pulverlack
  • Ansvara för produktionsutfall
  • Kvalitetskontroll av färdig produkt
  • Ansvara för ständiga förbättringar i lackeringen
Egenskaper

Vi söker dig som har rätt inställning därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter hög arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet. Du har ett prestigelöst arbetssätt och förmåga att samarbeta. Som person är du självgående drivande, nyfiken och intresserad av att ständigt lära dig nytt. Det finns stora möjligheter för rätt person att utvecklas inom företaget.

Meriterande om du har truckkort samt kunskap i Monitor.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2022-08-10

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till

Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Ovanåker
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi fyller 80 år, det är vi stolta över! Det är många saker som definierar framgång. Men det är ett bevis på att det vi gör är värdefullt. Vi arbetar strategiskt, hållbart och långsiktigt. Vi är nyfikna, utvecklas och ser möjligheter i nya omständigheter. Idag har vi vuxit till att vara ca 40 anställda. Produktionen bedrivs i egenägda nyrenoverade lokaler, med modern maskinpark. Som legotillverkare inom plåt och mekanik, produktutvecklar och tillverkar vi allt från displaybärare, kontorsmöbler och butiksinredningar till gymmaskiner och industriprodukter.