Ordermottagare till Valbo Trä i Edsbyn

Ordermottagare till Valbo Trä i Edsbyn

Till Valbo Trä i Edsbyn söker vi nu Ordermottagare som brinner för kundservice och kundvård.

Din profil

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service, talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. För att trivas i rollen krävs det att du som person är strukturerad, engagerad och samarbetsvillig.

Egenskaper vi söker:
  • Positiv
  • Kundvård
  • Engagerad
  • Många bollar i luften
  • Hålla ett högt tempo
Du är en van användare av olika IT-system. Du gillar ett högt tempo, är snabb men prestigelös och har lätt för att lära.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär mycket daglig kontakt med våra kunder. Tillsammans med det övriga teamet på orderavdelningen kommer du att hantera order och registrera dessa i vårt affärssystem samt svara på frågor från våra kunder. Därtill skall du kunna upprätthålla ett professionellt bemötande mot dina kollegor, samt våra kunder. För rätt person kommer det vara ett roligt och varierande arbete.

Det är meriterande men inget krav om du har branscherfarenhet samt att du tidigare eller för tillfället har en liknande roll som denna.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Om oss

Kornboden i Hälsingland är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information

Sista ansökningsdag 2018-12-03

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se.

Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Ovanåker
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 3 dec (17 dagar kvar)