Vi söker erfarna svetsare

Vi söker erfarna svetsare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan svetsa rörtråd MIG/MAG obehindrat och med erfarenhet av plåtbearbetning.

Det är viktigt att du behärskar ritningsläsning samt manuellsvetsar med stor noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar. Det är meriterande att ha erfarenhet av affärssystemet Monitor samt truck- och traverskort. B-körkort och möjlighet att jobba 2-skift är ett krav.

Din profil

För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare och operatörer som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt. För rätt person leder inhyrningen till en anställning hos kunden.

Övrig information

Känner du att det här jobbet passar dig? Vänta inte med din ansökan, skicka in den redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Om du har frågor om uppdraget eller om Konsultia är du välkommen att höra av dig till konsultchef Kjell Wikström tel. 070-296 37 80
Mer info
Kontaktperson Kjell Wikström
Telefon 070-2963780
Område Ovanåker
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker svetsare för uppdrag i Ovanåker och Bollnäs.

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av oss på Konsultia och arbetar hos ett av våra kundföretag. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha en trivsam och säker arbetsplats.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se