Svetsrobotoperatör

Svetsrobotoperatör

Dina arbetsuppgifter

Som robotsvetsare kommer du att ansvara för skötsel och flödet i en robotsvets. Det kan även förekomma manuell svetsning.

Din profil

Till tjänsten söker vi dig som har erfarenhet inom yrket och god kunskap inom ställande och programmering. Viktigt för tjänsten är: kunskaper om programmering i svetsrobotar.
Goda kunskaper i ritningsläsning
Tidigare verkstadsvana och erfarenhet av plåtbearbetning

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har ett stort engagemang för arbete inom industri och ett stort eget driv, noggrann och kvalitetsmedveten.

Övrig information

För mera information kontakta Kjell Wikström tel.070-2963780 mail: kjell@konsultia.se
Vi läser ansökningar och intervjuar löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstidens utgång
Mer info
Kontaktperson Kjell Wikström
Telefon 070-2963780
Område Ovanåker
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett kvalitetsmedvetet mellanstort företag som gör legoarbeten i både långa och korta serier. Nollfelsanda och kvalitetsarbete med kunden i fokus är viktiga värderingar hos vår kund. Företaget har också starkt förankrade mjuka värden.

För rätt person kan det leda till anställning hos vår kund.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se