Fordonsmontör med start snarast

Fordonsmontör med start snarast

Dina arbetsuppgifter

Är du erfaren fordonsmontör som söker ett spännande projekt är det här rätt tjänst att söka!
I detta projekt kommer du att vara en viktig pusselbit i bygget av fordon för skogsindustrin. Detta är en tjänst där du med fördel har testat på olika verkstadsjobb och vi ser gärna att du har erfarenhet av svetsning, hydrauliska system och elkunskap för fordon. Truck och traverse används på arbetsplatsen, så du bör ha godkänd utbildning för det.

Din profil

Vi söker dig som är en praktiker och gillar att skruva på maskiner. Det är meriterande om du tidigare har erfarenheter av industriell montering eller att du har arbetat som mekaniker. Du kan också ha ett stort fordonsintresse och är van att skruva, men att dina övriga erfarenheter passar in i profilen vi söker.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har ett eget driv och jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, ordningsam och engagerad är egenskaper som vi värderar högt. Som person är du även ansvarsfull, kvalitetsmedveten och har hög arbetsmoral.

Övrig information

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på Konsultia och vara uthyrd till kundföretaget. Anställning sker snarast och projektet planeras vara klart sista augusti 2022, men eventuell förlängning kan vara aktuell. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så ansök redan idag!

För frågor kontakta konsultchef Stefan Persson på 072-517 26 14 eller stefan@konsultia.se.

Körkort B samt tillgång till egen bil är ett krav. Arbetsplatsen är placerad med bra pendlingsavstånd oavsett om du bor i Ovanåker eller i Bollnäs Kommun.
Mer info
Kontaktperson Stefan Persson
Telefon 072-517 26 14
Område Ovanåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en mångsidig fordonsmontör för ett spännande projekt hos vår kund!

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se