Elektronikmontörer

Elektronikmontörer

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Elektronikmontör? Är du händig och har ett brinnande intresse för teknik? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker just nu Elektronikmontörer för spännande uppdrag. Du kommer bland annat att få arbeta med montering av elektronik och kabel. Ett stort plus är om du jobbat med finmekanik- och elektronikmontering tidigare.

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller erfarenhet inom industri och elektronik. Vi ser också att du är händig och har ett stort teknikintresse. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lödning och montering kretskort.

Din profil

Som person är du noggrann och tålmodig. I och med att du kommer att jobba med små samt viktiga komponenter är kvalitetsmedvetandet väldigt viktigt.

Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra människor, är noggrann, har ett kvalitetstänk och att du har ett eget driv och att du är lösningsorienterad. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Det är även positivt om du har en stor portion tålamod.
Det kommer bli aktuellt med skiftarbete!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Vänligen ansök via www.konsultia.se,
Mer info
Kontaktperson Kjell Wikström
Telefon 070-2963780
Område Ovanåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till vår kund i Hälsingland söker vi nu elektronikmontörer.
Vår kund levererar lösningar för interaktionen mellan människa och maskin i industriella fordon.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se