Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Din profil

För att passa in i rollen ser vi att du har examen från en relevant ekonomiutbildning samt flera års erfarenhet som tex ekonomiassistent. Vi söker dig som snabbt anpassar dig i en ny miljö och med nya system att arbete i. Du har sedan tidigare arbetsplatser en bred erfarenhet av vad rollen som ekonomiassistent innebär och vill nu ta dig an nya utmaningar.

Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Du ska ha lätt för att samarbeta och ska vara en pålitlig medarbetare som förstärker ett redan starkt team.

Övrig information

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia, men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos en av våra kunder i Ovanåkers kommun. Därefter kan det blir aktuellt med en anställning hos kundföretaget. B-körkort och tillgång till bil är önskvärt. Bra pendlingsavstånd för bil samt bussförbindelser även om du bor i Bollnäs kommun.

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Stefan Persson på telefonnummer: 072 517 26 14 eller via e-post: stefan@konsultia.se.
Mer info
Kontaktperson Stefan Persson
Telefon 072-517 26 14
Område Ovanåker
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi en erfaren ekonomiassistent till en av våra kunder!

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se