Vi söker studenter och deltidsarbetare för uppdrag i Edsbyn

Vi söker studenter och deltidsarbetare för uppdrag i Edsbyn

Dina arbetsuppgifter

Våra kunder behöver extra hjälp ibland!

Vi söker dig som studerar på distans eller som redan jobbar deltid om minst 50%. Hos oss finns möjligheten att komplettera det med att jobba extrapass när våra kunder har behov av tillfällig hjälp.

Som deltidsarbetare har du en betydelsefull roll, för med din hjälp kan vi erbjuda kunderna en snabbare och effektivare lösning för korta uppdrag!

Din profil

Du behöver vara lättlärd och intresserad av ett omväxlande och fysiskt aktivt arbete. Antalet arbetspass varierar och styrs utefter kundens tillfälliga behov. Det är en fördel om du kan tacka ja till arbete med kort framförhållning och arbeta flera pass/veckan i perioder.

Arbetsuppgifterna kan innebära bland annat enklare montering, lagerarbete, plock och pack, lokalvård samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom de uppdrag vi har på deltid.

Det är inget krav men en fördel om du har industrivana och truckkort.

Övrig information

Då det är deltidsarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Konsultia, men arbeta ute hos våra kunder.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Frågor besvaras av konsultchef Rebecca Riström 072-5172638.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Riström
Telefon 072-5172638
Område Ovanåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se