Teamledare till logistikavdelningen!

Teamledare till logistikavdelningen!

Dina arbetsuppgifter

Edsbyverken är inne i en förändringsresa och vi söker nu dig som vill ansvara för den operativa delen av vår logistikavdelning. Som Teamledare på Edsbyverken så ansvarar du för det operativa arbetet som främst rör våra utleveranser samt lager.
En viktig del av ditt arbete är utvecklandet av samarbeten med relevanta parter inom organisationen för att uppnå ett fungerande och effektivt utleveransflöde. Du innehar personalansvar över sex medarbetare med allt vad det innebär. Teamet består, förutom teamledaren, av tre transportadministratörer som bokar och administrerar frakter samt tre truckförare som plockar och lastar.

Ett urval av arbetsuppgifter:
  • Effektivisering av processer kopplade till utleveranser
  • Distribution, såväl inom Sverige som internationellt
  • Fraktavtal och upphandling
  • Aktivt driva förbättringsarbete
  • Personalutveckling
Vi erbjuder dig möjligheten att vara en viktig del i Edsbyverkens resa framåt. Du är placerad inom Gävleborgs län och utgår från kontoret i Edsbyn där vi sitter i trevliga lokaler och har nära till produktionen. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

Din profil

Vi söker dig som har relevant erfarenhet av logistik. Kanske har du arbetat som Transportledare tidigare. Som ledare är du tydlig och kommunikativ, med förmågan att utveckla och engagera dina kollegor. Du är van vid att självständigt lösa problem som uppkommer i det dagliga arbetet och är intresserad av nya IT-lösningar.
Vi förväntar oss att du har god erfarenhet av fraktavtal, upphandlingar och distribution samt goda kunskaper inom export och tullhantering.

Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom logistik, supply chain eller liknande, men inte ett krav. Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet av tillverkande industri samt har arbetat i affärssystemet Monitor.

Ansökan

Edsbyverken samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig Rekryteringskonsult Olof Westling per mail till: olof.westling@clwork.se
Sök via www.clockworkpersonal.se senast 15 augusti
Mer info
Område Ovanåker
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Edsbyverken är ett företag som har funnits sedan 1899, och är det första kontorsmöbelföretaget som tilldelades Svanenmärkning 2001. Från att tidigare ha tillverkat både skidor och den populära Edsbystolen, till att idag producera moderna kontorsmöbler för varumärket Edsbyn, är nu företaget inne i en spännande fas där vi utvecklar och breddar våra affärsområden.
Den effektiva och miljömedvetna produktionen gör att vi snabbt kan ställa om, vilket ger enorma möjligheter för nya affärsområden, samarbetspartners och kunder.

Företagets produktionsenhet ligger i Edsbyn i Hälsingland, och omsätter ca 300 MSEK. Cerifieringar: ISO 9001, ISO 14001 samt Svanenmärkning. Läs gärna mer om oss på www.edsbyn.com