Offerttekniker till Edsbyverken

Offerttekniker till Edsbyverken

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en person som kommer att arbeta i tät kontakt med våra kunder och återförsäljare genom hela affärsprocessen.
Initialt med mycket fokus på vår satsning inom kundanpassad legotillverkning men även inom våra befintliga standardaffärer.
I rollen som offerttekniker kommer du att ansvara för att på ett affärsmässigt och effektivt sätt behandla och besvara inkommande kundförfrågningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att bereda, kalkylera samt bestämma tillverkningsmetoder och material enligt givna kalkylmodeller samt ta affärsmässiga beslut med ett tydligt lönsamhetstänk. Du har en central roll i affären och ett nära samarbete med kunder och övriga teammedlemmar inom framför allt sälj, konstruktion och produktion.

Tjänsten är stationerad i vår fabrik i Edsbyn men viss flexibilitet finns. Både i att arbeta på distans och att stötta upp våra säljare ute hos kund.

Din profil

För att ha rätt förutsättningar i rollen som Offerttekniker hos oss, så behöver du ha ett intresse för produktion i kombination av att ha arbetat inom teknisk försäljning där du arbetat med offerthantering, order och konsultation med leverantörer och kunder. Kunskap inom ritningsläsning och konstruktion är en klar fördel.

Rollen ställer också krav på god kommunikativ förmåga, genomförandekraft, affärsmannaskap och ordningssinne.
Goda kunskaper i både svenska och engelska språket är ett krav i rollen då våra kunder, samarbetsparters och system kräver det.
Vidare så behöver du mycket goda kunskaper i Office-paketet.

Vi erbjuder dig en mycket omväxlande roll med högt tempo och många olika kontaktytor både internt och externt. Som Offerttekniker spelar du en extremt viktig roll i våra affärer och i kontakten med våra kunder där du är med och påverkar resultatet av vårt arbete i allra högsta grad, varje dag.

Läs gärna mer om oss på www.edsbyn.com

Ansökan

Edsbyverken samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig Rekryteringskonsult Olof Westling på 073-3512734 eller på olof.westling@clwork.se
Sök via www.clockworkpersonal.se senast 28 februari
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Ovanåker
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Edsbyverken är ett företag som har funnits sedan 1899, och är det första kontorsmöbelföretaget som tilldelades Svanenmärkning 2001. Från att tidigare ha tillverkat både skidor och den populära Edsbystolen, till att idag producera moderna kontorsmöbler för varumärket Edsbyn, är nu företaget inne i en spännande fas där vi utvecklar och breddar våra affärsområden.
Den effektiva och miljömedvetna produktionen gör att vi snabbt kan ställa om, vilket ger enorma möjligheter för nya affärsområden, samarbetspartners och kunder.
Fakta:
Företagets produktionsenhet ligger i Edsbyn i Hälsingland, och omsätter ca 300 MSEK. Cerifieringar: ISO 9001, ISO 14001 samt Svanenmärkning.