Dina Försäkringar Mitt utökar och söker kundfokuserad säljare!

Dina Försäkringar Mitt utökar och söker kundfokuserad säljare!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kunder och deras behov men också försäljning. Som ny medarbetare hos oss kommer du att börja arbeta med inkommande samtal, vilket är en otroligt bra upplärning, för att sen gå över till utringande verksamhet. Hos oss innebär utringande verksamhet att du kontaktar våra befintliga kunder och ser över deras försäkringsbehov, analyserar och föreslår lösningar anpassade för kunden. I rollen ingår också att bemöta våra kunder som önskar ett fysiskt möte med dig som säljare.

Hos oss är det viktigt att kunden får uppleva den genuina omtanke vi värnar om och att du samtidigt är lyhörd för de behov som kunden påvisar. Vi uppskattar initiativtagare med idéer som förbättrar våra produkter och arbetssätt!

Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i Bollnäs och du kommer till en arbetsgrupp som trivs väldigt bra tillsammans, har roligt på jobbet och värnar om varandra. För oss är det viktigt att du trivs och bidrar till vår fina sammanhållning!

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för kundkontakter och affärer. Du bidrar med positiv energi i gruppen och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har affärssinne, ett strukturerat arbetssätt, stort engagemang och en utpräglad förmåga att ta eget ansvar. Sist med inte minst vill vi att du i alla situationer ska tänka och agera efter bolagets värdegrund; Nytänkande, Nära och Engagerad.

Utöver detta har du:
  • Erfarenhet av att arbeta med kundfokuserad och rådgivande försäljning över telefon
  • Erfarenhet av att arbeta mot din egen budget och uppsatta mål
  • God erfarenhet av digitala hjälpmedel (gärna Salesforce)
  • Mycket goda kunskaper svenska språket i tal och skrift
Ansökan

Sök denna tjänst redan idag, sista ansökningsdag är den 9 augusti 2021.
I den här rekryteringen arbetar vi med Clockwork rekrytering. Vid frågor gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Julia Mortimer på 070 821 53 15 eller till julia.mortimer@clwork.se eller Olof Westling 073 351 27 34, olof.westling@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073 351 27 34
Område Ovanåker
Yrkesroll Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 aug 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar Mitt är ett av sex försäkringsbolag med kontor på flera platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda.
Våra kunder är också nöjda med oss. Under de år vi varit med i kundnöjdhetsundersökningen SKI har vi toppat ligan eller varit god tvåa i klasserna sakförsäkring och nöjdaste bilförsäkringskunder.

Varför väljer kunderna oss? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb utifrån vår goda lokala kännedom. Det är vår övertygelse.

Till vår privatmarknadsgrupp söker vi nu en driven och initiativrik säljare!