Erfaren CNC-operatör till ACAB

Erfaren CNC-operatör till ACAB

Dina arbetsuppgifter

Till ACAB söker vi en erfaren CNC-operatör. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta svarvning, fräsning, bearbetning och till viss del programmering.

Din profil

Du har läst industriprogrammet med inriktning skärande bearbetning eller motsvarande, samt att du har några års erfarenhet av att arbeta som CNC operatör på fleroperationsmaskin.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter svetsare löpande så vänta inte med din ansökan!

Övrig information

Vi intervjuar löpande så tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök via vår hemsida www.konsultia.se, vid frågor är du välkommen att kontakta kjell@konsultia.se eller hakan@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Kjell Wikström
Telefon 070-296 37 80
Område Ovanåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ACAB är en leverantör som tillverkar mekaniska konstruktioner och är ett av tre tillverkande bolag som ingår i Parsgruppen. De är i dagsläget 65 anställda i företaget. Tyngdpunkten ligger på avancerad svetsning manuellt och i robot samt avancerad bearbetning i moderna fleroperationsmaskiner. ACAB:s organisation är en flexibel organisation och ser det som en utmaning att snabbt kunna ställa om i produktion för att tillfredsställa kunden.
Läs gärna mera på www.pars.se

Konsultia utför den här rekryteringen på uppdrag av Alfta Component i Alfta. Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se