Verkstadschef / mekaniker

Verkstadschef / mekaniker

Maskinservice i Emmislöv söker engagerad och driven person som ständigt vill utvecklas och utveckla. Som verkstadschef arbetar du med kundkontakter, som mekaniker samt i nära samarbete med företagsledning för att utveckla verkstaden. Som verkstadschef har du ett övergripande drift och resultatansvar för verkstaden.
Du ansvarar för den dagliga driften i verkstaden så den utvecklas med lönsamhet och så väl kunder som personal är nöjda och trivs.

Du som söker är en driven, engagerad, noggrann och självständig allroundmekaniker som har erfarenhet av liknande arbete, du är målmedveten och serviceinriktad. Du tycker om att ena dagen boka kundjobb och andra dagen arbeta i verkstaden med allt från ATV och gräsklippare till en bil, traktor eller lantbruksmaskin.

Krav:
  • B-körkort
  • Erfarenhet av fordonsbranchen
Tjänsten är hel eller deltid och tillsvidare med provanställning.
Mer info
Kontaktperson Wictor Axelsson-Järletoft
Telefon 0730-545247
Email Mejla Wictor Axelsson-Järletoft
Område Östra Göinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskinservice
i Emmislöv driver verkstad och butik i byn Emmislöv ca 2,5mil norr om
Kristianstad sedan mitten av 1970-talet. I verkstaden servar och reparerar vi allt från moped, gräsklippare och ATV till bilar, traktorer och lantbruksmaskiner, en modernare form av byasmedja som ständigt utvecklas. I butiken säljer vi verktyg och tillbehör till lantbruk m.m samt mopeder och ATV.