Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Dokumentationsstöd – Forsmarks Kraftgrupp

Ansök nu
Om tjänsten

Trivs du att arbeta med dokument och struktur? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Till Forsmarks Kraftgrupp söker vi nu dig som vill arbeta i rollen som dokumentationsstöd.

Om jobbet
Tjänsten är placerad på enheten Erfarenhetsåterföring och Anläggningsstöd och gruppen Dokumenthantering och Arkivering. Gruppen där du kommer att ingå har ansvar för att förvalta, uppdatera och utveckla Forsmark arkiv och arbetssätt kopplade till området. På gruppen ligger även ansvar för förvaltning, utveckling och samordning av IT-system och tillhörande metoder inom dokumenthanteringssystemet. Vidare stödjer vi Forsmark verksamhet i dokumenthanteringsfrågor samt bevakar och tolkar krav inom arkivområdet.

Dina arbetsuppgifter

I ansvaret ingår att distribuera dokumentation, eftersöka dokumentation i våra arkiv, hantering av ritningar ex. distribution av anläggningsdokumentation till olika delar av verksamheten. I rollen fungerar du som ett dokumentationsstöd till hela verksamheten. Det innebär varierande arbetsuppgifter inom området dokumenthantering, vilket innefattar att bedriva Arkivservice, arkivvård samt att arbete i Forsmarks dokumentationssystem - Arken. Rollen innebär att stötta och utbilda personal inom företaget så att dokumenthanteringen sker på rätt sätt, registrera handlingar i systemet samt distribution av dokumentation inom verksamheten.

Gruppen består i dagsläget av 11 hjälpsamma och kompetenta kollegor.


Din bakgrund

Vi ser gärna att du

  • Gymnasieexamen eller kompetens som förvärvats genom arbetslivserfarenhet/utbildning/kurser som arbetsgivaren anser likvärdig för tjänsten
  • Din datorvana är mycket god framför allt beträffande Office-paketet
  • Du utrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt gör dig förstådd på engelska
  • Erfarenhet av dokumenthantering och arkivering meriterande

Du är social och tycker om att träffa människor samt ge dem bästa tänkbara service. For rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är positiv och gillar att utbilda och dela med dig av dina kunskaper. I kommunikationen med andra är du tydlig och säkerställer att ditt budskap har nått fram. Att samarbete är nyckeln till framgång är självklart för dig då du har en stark teamkänsla, samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom givna ramar.


Mer information

Övrig information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Moa Lagenius tfn 072-528 12 94

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Summer Lovlinger tfn 070-194 56 64

Våra fackliga representanter är: Akademikerna - Hans Lindqvist, Ledarna - Helena Arneberth, SEKO - Conny Nordström, Unionen - Mia Friberg. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 1 oktober 2023.

Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.

På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten.

UL trafikerar Forsmark med bussar som har trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

#Vattenfall


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare