Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Administratör till Forsmark

Ansök nu
Om tjänsten

Är du en erfaren, handlingskraftig och drivande Administratör? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Forsmark. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Nu söker vi en Administratör till Forsmark.


Om jobbet
Administrationen i Forsmark ansvarar för att leda, utveckla och effektivisera administrationen inom våra fokusområden som är Administrativt stöd, Dokumentation och Möteshantering. Gruppen består av 30 medarbetare som har en god sammanhållning där alla är hjälpsamma och stöttar varandra i arbetet. Som Administratör kommer du att arbeta tillsammans med andra erfarna administratörer i team och skapa nätverk i verksamheten. Du är i huvudsak administrativt stöd till avdelningschef och ledningsgruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Proaktiv koordinering och planering av administrativa arbetsuppgifter på avdelning
 • Möteshantering (Planering/ koordinering av möten, sammanhållande av kallelser och underlag samt skriva protokoll
 • Dokumenthantering (layoutkontroll, korrekturläsning, redigera m.m.)
 • Sammanställa och registrera underlag till uppföljningar
 • Hjälpa till med att utveckla, förenkla och förbättra administrativa rutiner
 • Vara ett stöd i administrativa system
 • Ansvara för beställningar och bokningar

Din bakgrund

Vi ser gärna att du

 • Har yrkeserfarenhet inom administration och har erfarenhet av de huvudsakliga arbetsuppgifterna som beskrivs
 • Har goda kunskaper och vana inom Office 365, (Outlook, Word, OneNote, Excel, PowerPoint)
 • Har god erfarenhet av protokollskrivning och en god förmåga att sammanfatta innehåll på möten
 • Flytande svenska i både tal och skrift samt gör dig förstådd på engelska

Som person är du strukturerad och ordningsam samt kan arbeta självständigt och proaktivt. Du har en god servicekänsla samt har social och kommunikativ förmåga både verbalt och skriftligt. Ett högt säkerhetstänkande samt hög integritet krävs. Du motiveras av att samarbeta och skapa relationer och nätverk. Du söker effektiva lösningar och förbättringar i det dagliga arbetet. Du bidrar också aktivt till att vi når våra mål och tar ansvar för hur du gör det.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/


Mer information

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober, 2023. Vänta inte med din ansökan, sök redan idag!

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Anna-Lena Westlund tfn 070-2106252

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Summer Lovlinger tfn 070-1945664

Våra fackliga representanter är: Rolf Olsson - Akademikerna, Christer Gustafsson - Unionen, Conny Nordström - Ledarna, Jeanette Manfredsson - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Placeringsort: Forsmark

Om oss

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.

På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten.

UL trafikerar Forsmark med bussar som har trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

#Vattenfall


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare