Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Projekt- och logistikadministratör utanför Uppsala

Ansök nu
Uppdraget pågår i minst 3 månader, start omgående eller enligt överenskommelse med eventuell möjlighet till förlängning. För rätt person finns även möjlighet till fast anställning hos kund. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex och hybridarbete. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som projekt- och logistikadministratör kommer du främst att arbeta med leverans- och frakthantering, orderadministration samt logistik. Du kommer vara en viktig del av kedjan och en betydelsefull kollega i teamet. Rollen är koordinerande till sin karaktär och du kommer att vara ett administrativt stöd till projektledarna likväl som du ansvarar för att leveranserna skickas iväg enligt tidsplan. Uppdraget innebär även många interna kontaktytor och vid enstaka tillfällen även externt med kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • ta emot och registrera beställningar/ordrar från projektledarna
  • skapa och distribuera skeppningsdokument
  • boka transporter och frakt
  • orderadministration
  • beställa kontorsmaterial
Om dig

För att lyckas i rollen som projekt- och logistikadministratör ser vi att du är en skicklig administratör som trivs i en roll där du får vara spindeln i nätet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av en liknande tjänst och arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i olika dataprogram och lär dig snabbt nya samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi söker dig som brinner för att ge bra service i kombination med administration. Som person driver du ditt arbete framåt och arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Du har god kommunikativ förmåga samtidigt som du är strukturerad och lösningsorienterad. Vidare trivs du med ett arbete där arbetsuppgifter hanteras parallellt och där du ges stort ansvar att utföra ditt jobb så bra som möjligt.

Du erbjuds

Uppdraget pågår i minst 3 månader, start omgående eller enligt överenskommelse med eventuell möjlighet till förlängning. För rätt person finns även möjlighet till fast anställning hos kund. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex och hybridarbete.

Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Din ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.
Mer info
Kontaktperson
Hanna Broström
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare