Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Systemförvaltare inom automation till Forsmark!

Ansök nu

Här finns en unik möjlighet för dig som är i början av din karriär att ta dig an rollen som Systemförvaltare på Forsmark. Detta är en varierande roll där du kommer att arbeta som förvaltare och projektbeställare med inriktning på automationssystem. Varmt välkommen in med din ansökan!



Arbetsuppgifter

Detta är en varierande roll där du kommer att förvalta ett antal automationssystem i produktionsanläggningarna. Du kommer att jobba med att vidmakthålla systemens förmåga genom att identifiera behov och tillse att rätt åtgärder vidtas genom exempelvis utredningar, förstudier och projekt som du beställer. Det är ett självständigt arbete där du förväntas ta ansvar och initiativ för att driva ditt arbete. Du kommer också att ha många kontaktytor med både interna och externa kontakter.

Du kommer till exempel att:

 • Vara ansvarig för ett specifikt systemområde av automationssystem i produktionsanläggningarna.
 • Vara sammanhållande för inventering av åtgärder där du kommer att säkra systemet för framtida drift, funktion och status.
 • Identifiera behov, initiera förstudier, utredningar och analyser av förnyelser samt agera beställarrepresentant för beställare mot projekt inom systemområdet.
 • Tillse att projekt genomförs med kvalité avseende säkerhet, prestanda och budget.
 • Ta fram exempelvis systemhälsorapporter, projektdokument och säkerhetsdokumentation för att presentera för beslutsfattare och intressenter.


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning med elinriktning som exempelvis elektroteknik, energisystem eller automation
 • Är flytande i svenska i tal och skrift då det krävs för kommunikation och dokumentation

För rollen lägger vi också stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du:

 • Är en lagspelare som gillar att samarbeta med andra människor
 • Är strukturerad med förmågan att planera och organisera ditt arbete
 • Självständigt kan driva ditt arbete framåt genom att ta initiativ och ansvar
 • Har en förmåga av att lösa problem genom att vara analytisk och lösningsfokuserad
Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Forsmark

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare