Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Arbetsledare till Elunderhåll på Forsmark!

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

En spännande karriär väntar dig som vill utvecklas inom ledarskap och elunderhåll på Forsmark! I denna roll får du kombinera administration, operativt arbete samt ledarskap hos Sveriges enskilt största elproducent. Varmt välkommen in med din ansökan!Om tjänsten

Forsmark är Sveriges enskilt största elproducent och producerar en sjättedel av den el som produceras i Sverige. Forsmarks vision är att leverera fossilfri el varje dag, året runt. I rollen som arbetsledare på elunderhåll blir denna vision tydlig då du varje dag ansvarar för att ditt och ditt arbetslags arbete uppfyller den kvalitet som krävs för en säker och stabil drift.

Som arbetsledare på elunderhåll planerar och leder du ditt arbetslags operativa arbete. Det administrativa består av att bereda arbetsordrar kontinuerligt under driftsäsongen och förbereda övergripande inför kommande revisioner. De operativa delarna består av att du vid behov tillsammans med arbetslaget utför felsökning samt förebyggande- och avhjälpande underhåll på Forsmarks tre anläggningar.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt uppdrag där du i en samhällsviktig verksamhet får vara med och bidra till den gröna omställningen
 • En självutvecklande tjänst där du ges möjlighet att öka din ledarskapsförmåga och på sikt kunna utvecklas vidare i ledande befattningar på Forsmark
 • Lönetillägg för dig som pendlar minst 5 mil till Forsmark, exempelvis för dig som bor i Uppsala, Gävle eller Tierp
  Detta är ett konsultuppdrag där ambitionen är att du efter din konsultperiod blir anställd av Vattenfall på Forsmark.


Arbetsuppgifter
 • Bereda och planera arbetsordrar under driftsäsongen
 • Resursplanera arbeten
 • Vid behov hjälpa arbetslaget med felsökning samt förebyggande- och avhjälpande underhåll
 • Vara enhetens kontaktperson emot anläggningarna för det planerade arbetet


Kvalifikationer
 • Har några års arbetserfarenhet som elektriker eller annan roll där du arbetat praktiskt med hög- eller lågspänning
 • Har en ambition att utvecklas i en ledande position
 • Är flytande i svenska i tal och skrift då det krävs för kommunikation och dokumentation

Meriterande för denna tjänst är om du tidigare har haft en ledande roll inom elområdet och/eller har en eftergymnasial utbildning inom el/elkraft.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Anpassningsbar

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 april 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se