Underhållstekniker till Mekaniska verkstaden

Underhållstekniker till Mekaniska verkstaden

Är du teknikintresserad och serviceinriktad? Är du flexibel och har lätt för att samarbeta? Håller du hög kvalité på arbetsuppgifter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Den Mekaniska verkstaden består av ca 35 personer indelade på tre teknikgrupper: skärande maskinbearbetning, plåt och svets samt material och godshantering. Den Mekaniska verkstaden står för högsta möjliga service i alla lägen, där kvalité, samarbete och flexibilitet alltid är vår ledstjärna.

Huvuduppgifter för den mekaniska verkstaden är att bistå underhållsenheten och projektkontoren med nytillverkning av komponenter och reservdelar, prefabricering av montagedetaljer samt reparationer av mekaniska komponenter. Verkstaden är modern och håller mycket hög standard och är godkänd för tillverkning i högsta kvalitetsklass för kärnkraft.

Arbetsuppgifter
  • Utveckla och kvalitetssäkra vår tekniskt avancerade utrustning
  • Förebyggande underhåll och reparation av mekanisk utrustning
  • Vara verkstadens representant inom verksamhetsområdet förekommande arbetsuppgifter
Som vår nya Underhållstekniker behöver du ha följande kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom mekanik, maskin, verkstad eller fordon. Alternativt flerårig arbetslivserfarenhet inom verkstadsindustri, gärna från verksamhet med höga krav på kvalitet, dokumentation, underhåll samt el/tele. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift samt god dokumentations- och datorvana.

Är noggrann samt kvalitetsmedveten och strävar alltid för att uppnå det vid leverans.

Som person är du kommunikativ och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du är lugn och trygg samt har förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Hos oss får du stort ansvar och god kompetensutveckling. Tjänsten innebär stor frihet, varierande uppdrag och engagerande utmaningar i ett kompetent och trivsamt gäng på Strandvillan i Forsmark.

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2019

Sök redan idag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

För ytterligare information:
Om tjänsten – Rekryterande chef Anders Hägg, 070-689 53 54 eller Victoria Eriksson, 073-058 03 38, Maria Svensdotter, 070-545 57 28
Om rekryteringsprocessen – Rekryterare Ingela Ström, 072- 588 21 45

Fackliga representanter:
Akademikerna – Katarzyna Ciosek Högström
Ledarna – Kenneth Stensson
SEKO – Birgitta Nilsson
Unionen – Ralph Vall
Samtliga nås på telefon 0173-81 000

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.