System Manager, Client Operation – Vattenfall IT Forsmark

System Manager, Client Operation – Vattenfall IT Forsmark

Vill du vara med i skapandet av en framtida IT-leveransorganisation för svensk kärnkraft?

Vi söker nu efter rätt person som kan ta sig an rollen som System Manager för Client Operation i en IT-organisation som arbetar med utveckling och leverans av IT-tjänster, där ledordet är säkerhet. För dig som kandidat är det här en chans att ta plats i en organisation som genomgår en spännande förvandling med ny teknik och utökade samarbetsytor, där vi värdesätter trivsel på arbetsplatsen tillsammans med en öppen och ärlig atmosfär.

Arbetsuppgifter

Som System Manager i grupperingen Client Operation arbetar du främst med drift, underhåll och vidareutveckling av en gemensam klientplattform. Du kommer också ingå i en third-line support funktion i stöd till komplexa end-user tickets.

I rollen som System Manager arbetar du med verktyg såsom Microsoft SCCM, Symantec Enpoint Procection, BitLocker administration och monitoreringsverktyg för klientinfrastrukturen. Mjukvarudistribution och patch-hantering ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer arbeta i en organisation där samarbete inom Vattenfall är av största vikt, såväl inom Sveriges gränser men även utanför. Vårat största fokus nu är att rusta för framtiden och på att bygga en gemensam Nukleär IT-plattform.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:
  • IT-teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet/intresse av att arbeta brett inom end-user hårdvara/mjukvara
  • Erfarenhet av olika Microsoft/Windows produkter
  • Erfarenhet av att jobba med ticket-baserade ärendehanteringssystem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Som person är du både en lagspelare och självgående, du har ett strukturerat arbetssätt och tar egna initiativ för att driva ditt arbete och din egen utveckling framåt. Du har en god förmåga att sätta dig in i ny teknik och felsökning i varierande storlek och komplexitet. Vi uppmanar till nytänkande, kreativitet och medarbetare som tänker utanför boxen med IT-säkerhet som en grundprincip.

Placeringsort

Forsmark

Det går bussar till och från Forsmark varje vardag anpassade efter arbetstiderna. Vi erbjuder även arbetsbussar på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark. De avgår från respektive centralstation 07.00 och åker tillbaka igen från Forsmark 15.00. På arbetsbussarna får du, om/när arbetet tillåter, möjlighet att arbeta på restid - du jobbar helt enkelt på bussen.

I arbetet ingår det visst resande inom Sverige, finns även möjlighet att arbeta på våra distanskontor eller från hemmet när arbetet tillåter.

Kontakt

Information om tjänsten – Rekryterande chef Jonathan Warner, 070-113 37 22.

Information om rekryteringsprocessen – Rekryterare Isis Larsson, 076-136 47 32.

Fackliga representanter

Akademikerna – Sofi Wadström

Ledarna – Christer Gustafsson

SEKO – Lennart Bengtsson

Unionen – Inger Strandberg/Lars-Erik Näsman

Samtliga nås på telefon 08-739 50 00

Välkommen med din ansökan senast den 17 november 2019

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (4 dagar kvar)