Instruktörer till KSU i Forsmark

Instruktörer till KSU i Forsmark

Var med och arbeta för säker kärnkraft. Väx i din yrkesroll. Jobba på KSU.

Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB, KSU, kompetens säkrar de svenska kärnkraftverkens personal genom såväl teoretisk utbildning som träning i fullskalesimulatorer.

Företaget befinner sig i utveckling för att möta framtida behov och erbjuder dig med rätt kompetens och god samarbetsförmåga stora påverkansmöjligheter och stort ansvar.

Verksamheten, som också innefattar information i kärnkraftsfrågor och analys och återförande av drifterfarenheter, bedrivs vid våra utbildningsenheter i Barsebäck, Forsmark, Oskarshamn, Ringhals och Studsvik. KSU, med ca 200 anställda och huvudkontor i Studsvik, ingår i Vattenfallkoncernen.

KSU, Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB söker nu 3 instruktörer till Forsmark med inriktning Operatörsutbildning och Återträning.

Utbildningsenheten i Forsmark producerar och genomför såväl teoretisk som praktisk utbildning. Utbildningarna riktar sig främst till driftpersonal på NP1,NP2 och NP3. Vi finns till för att bidra till en säker och stabil drift av kärnkraftverken och tar säkerhet på största allvar.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och stimulerande instruktörsarbete med fokus på kompetensöverföring, lärande och pedagogisk utveckling med hjälp av ny teknik, tex digitalisering och VR teknik. Du bidrar till att skapa en lärande organisation där utbildningarna leder till hög operatörskompetens.

Som instruktör ansvarar du bland annat för att grundutbilda och återträna personal inom kärnkraftsbranschen. Som instruktör arbetar du i en grupp sammansatt av olika kompetenser, i syfte att skapa kreativ mångfald. Arbetsformen innebär både stort ansvarstagande och nära samarbete i teamet. Du får goda möjligheter till utveckling av såväl egen som andras kompetens.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att utveckla och genomföra teoretiska och praktiska utbildningar samt återträning för driftpersonal. Arbetet innebär både interna och externa kontakter med övriga utbildningsenheter och kärnkraftverk.

Vi söker dig
  • som har drifterfarenhet
  • som har ett intresse för att utbilda och handleda andra
  • som har ett teknikintresse
  • som har ett intresse för att utveckla verksamheten och möta det behov som efterfrågas från kund
Du är troligtvis gymnasie- eller högskoleingenjör inom lämpligt område eller har motsvarande erfarenheter förvärvade på annat sätt.

Om du har erfarenheter av utbildningsverksamhet är det meriterande.

Du tycker om att samarbeta och har en utåtriktad läggning. Som person är du drivande och ansvarstagande. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.

Personliga egenskaper
Du har ett stort engagemang för människor och utbildning. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål- och resultatinriktat.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ewy Söderquist Bende Enhetschef UF3, 070-309 25 69 eller Stefan Karlsson Enhetschef UF12, 070-200 20 68.

Frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Ingela Ström, 072-588 21 45

Fackliga representanter: Patrik Olsson, Sveriges Ingenjörer, och Mikael Stenmark, Unionen, nås på, 0155-26 35 00. Åke Wallin Ledarna nås via RAB vxl 0340-667000

Placering: Forsmark

Välkommen med din ansökanmed cv och personligt brev senast den 28 april.

Rekrytering kommer att ske löpande.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vi ser fram mot din ansökan!
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)