Ingenjör/Koordinator Rent System – Forsmarks Kraftgrupp

Ingenjör/Koordinator Rent System – Forsmarks Kraftgrupp

Vi söker nu en Ingenjör/Koordinator till gruppen Återkommande kontroll/rent system (NMQR), som ingår i enheten Strukturell Integritet och Bränsleservice på Underhållsavdelningen på Forsmarks Kraftgrupp. Gruppen Återkommande kontroll/rent system ansvarar för all myndighetsstyrd oförstörande provning samt arbetet med att minimera tillförseln av skräp i systemen.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller en stor variation av arbetsuppgifter; från utbildningar och förebyggande arbete inom FME (foreign material exclusion), planera och genomföra revisionsavställningar med inhyrda resurser till fysiska kamerainspektioner i rörsystem. Arbetet sker med den senaste tekniken av inspektionsutrustningar och det finns stora möjligheter att själv utveckla rutiner och tjänsten. Även deltagande i flera forum med andra kärnkraftverk i och utanför Sverige är en del av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som lägst har teknisk gymnasial utbildning, har du teknisk högskoleutbildning är det starkt meriterande. Du har erfarenhet av att jobba inom processindustrin, allra helst inom kärnkraften. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Som person är du strukturerad och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Du är initiativtagande och självgående och tar stort ansvar för ditt ansvarsområde. Rollen fungerar som en kontrollfunktion och det är därför av största vikt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du är även flexibel och kan snabbt anpassa dig till ändrade förutsättningar och du har en god förmåga att samarbeta då du kommer ha kontakt med stora delar av organisationen.

Vi erbjuder dig

Forsmarks Kraftgrupp AB har cirka 1200 anställda och ingår i Vattenfallkoncernen som erbjuder en intern, europeisk arbetsmarknad vilket kan ge en fantastisk utveckling åt den enskilde – och som koncernen gärna uppmuntrar!

Placeringsort

Forsmark

Det går bussar till och från Forsmark varje vardag anpassade efter arbetstiderna. Vi erbjuder även arbetsbussar på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark. De avgår från respektive centralstation 07.00 och åker tillbaka igen från Forsmark 15.00. På arbetsbussarna får du, om/när arbetet tillåter, möjlighet att arbeta på restid - du jobbar helt enkelt på bussen.

Kontakt

Information om tjänsten – Rekryterande chef Tommy Bäckström, 076-848 53 19 eller stf chef Linda Palmqvist 070-3861063

Information om rekryteringsprocessen – Rekryterare Isis Larsson, 076-136 47 32.

Fackliga representanter

Akademikerna – Katarzyna Ciosek Högström

Ledarna – Arvo Jelekäinen

SEKO – Birgitta Nilsson

Unionen – Ralph Vall

Samtliga nås på telefon 0173-81 000

Välkommen med din ansökan senast den 3 november 2019

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök redan idag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har cirka 1200 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid Upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.

Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (19 dagar kvar)