Eltekniker Forsmark- Vattenfall Services

Eltekniker Forsmark- Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Brinner du för teknik och ser problemlösning som en utmaning? Vi erbjuder ett spännande arbete som Eltekniker inom elkraftsområdet. Du får goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.

Din roll som Eltekniker
Som eltekniker utför du arbeten som innefattar bland annat:
  • Arbete med nyinstallationer
  • Förebyggande och avhjälpande underhåll inom ställverk samt hög- och lågspänning
  • Provning och drifttagning
  • Förläggning och svetsning av fiberkabel
Många arbeten drivs som projekt och jobben utförs både inomhus och utomhus. Vi arbetar i team men utför också en hel del uppdrag självständigt. Uppdragens längd kan variera från någon dag till flera månader.

Dina kvalifikationer som Elektriker
  • Elteknisk utbildning på gymnasienivå
  • KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande
  • Talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska
  • B-körkort är ett krav då resor kan förekomma i tjänsten
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbeten, som nyinstallationer och felsökning. AMS-utbildning eller erfarenhet som t.ex. ledande montör, fiberkabel, ställverk, kunskaper inom automationsteknik och programmering/konfigurering eller erfarenhet av elektriskt underhåll från industrin är meriterande.

Du agerar med ett gott entreprenörskap, har ett högt säkerhetstänk och upprätthåller en god service och kvalitet till våra kunder. Vidare är du nytänkande och initiativtagande och du bidrar aktivt till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste.

Placeringsort
Forsmark

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Bill Andersson, 070- 370 20 57. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Natasha Velevska, 073- 801 45 80.

Fackliga representanter för denna tjänst är Patrik Eriksson (Jordbro), Unionen, Kaisa Lithander, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig?
Vi ser fram emot din ansökan senast 4 februari 2020!


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (10 dagar kvar)