Drifttekniker SAP – Vattenfall IT Forsmark

Drifttekniker SAP – Vattenfall IT Forsmark

Vill du vara med i skapandet av en framtida IT-leveransorganisation för svensk kärnkraft?

Vattenfall letar efter rätt person som kan ta sig an rollen som SAP operations i en IT-organisation som arbetar med utveckling och leverans av IT-tjänster, där ledordet är säkerhet. För dig som kandidat är det här en chans att ta plats i en organisation som genomgår en spännande förvandling med ny teknik och utökade samarbetsytor, där vi värdesätter trivsel på arbetsplatsen tillsammans med en öppen och ärlig atmosfär.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att installera, konfigurera samt hantera integrationer mot andra system. Felsökning och logganalyser utgör andra viktiga dagliga sysslor. Utöver detta kommer du även arbeta i projekt och förvaltningsuppdrag tillsammans med andra kollegor inom Vattenfall IT.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:
  • IT-teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet eller intresse av att arbeta med SAP system, såväl server-side som klientadministration
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och din ambition och vilja att utvecklas inom området.

Som person är du både en lagspelare och självgående, du har ett strukturerat arbetssätt och tar egna initiativ för att driva ditt arbete och din egen utveckling framåt. Du trivs i förändring och du har en naturlig strävan efter förbättring. Du har en god förmåga att sätta dig in i ny teknik och felsökning i varierande storlek och komplexitet. Vi uppmanar till nytänkande, kreativitet och medarbetare som tänker utanför boxen med IT-säkerhet som en grundprincip.

Placeringsort

Forsmark

Det går bussar till och från Forsmark varje vardag anpassade efter arbetstiderna. Vi erbjuder även arbetsbussar på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark. De avgår från respektive centralstation 07.00 och åker tillbaka igen från Forsmark 15.00. På arbetsbussarna får du, om/när arbetet tillåter, möjlighet att arbeta på restid - du jobbar helt enkelt på bussen.

I arbetet ingår det visst resande inom Sverige, finns även möjlighet att arbeta på våra distanskontor eller från hemmet när arbetet tillåter.

Kontakt

Information om tjänsten – Rekryterande chef Magnus Andersson, 076-141 23 84.

Information om rekryteringsprocessen – Rekryterare Isis Larsson, 076-136 47 32.

Fackliga representanter

Akademikerna – Sofi Wadström

Ledarna – Christer Gustafsson

SEKO – Lennart Bengtsson

Unionen – Inger Strandberg/Lars-Erik Näsman

Samtliga nås på telefon 08-739 50 00

Välkommen med din ansökan senast den 17 november 2019

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Data & IT, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)