Administratör till arbetsbeskedshanteringen – Forsmarks Kraftgrupp

Administratör till arbetsbeskedshanteringen – Forsmarks Kraftgrupp

Är du noggrann och värdesätter god service? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Nu söker vi en administratör till arbetsbeskedshanteringen (ABH) till Driftstöd på Forsmark 3.

Om jobbet
Verksamheten vid Driftstöd på Forsmark 3 har tre huvudsakliga syften – att ta fram och bereda beslutsunderlag till driftledningen, stödja och utveckla operativ drift samt att verka för en säker drift.
Inom arbetsbeskedshanteringen (ABH) kommer du att utgöra navet mellan kontrollrum/kopplingsledare och övriga intressenter vilka utför åtgärder i anläggningen. Tjänsten innebär en viktig barriär ur ett person- och reaktorsäkerhetsperspektiv.

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvara för arbetstillstånd/bevis och nycklar
  • Arbeta i Forsmarks datorsystem med bl.a. registrering och avrapportering
  • Medverka vid dokumentationsuppdatering i kontrollrummet
Om dig
Vi ser gärna att du
  • Har en fullgjord gymnasieutbildning
  • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt muntliga kunskaper i engelska
  • Har körkort B
Som person är du noggrann och arbetar på ett metodiskt och strukturerat sätt. I rollen kommer du att ha många kontaktytor, därför är det viktigt att du har ett bra bemötande, är lösningsorienterad och värdesätter god service. Du ser lagarbete som en framgångsfaktor samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. Vi ser också att du är trygg och stabil, även i stressade situationer, och har ett förhållningssätt som är anpassat efter situationen.

Om oss
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.

På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.

Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter.

Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Per-Anders Kumar tfn 0173-81 000 (vxl).
Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Natasha Velevska tfn 073 – 801 45 80.

Våra fackliga representanter är: Akademikerna – André Hellberg, Ledarna – Carola Eriksson Strömberg, SEKO – Ingemar Eriksson, Unionen – Conny Hallberg. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 23 april 2021.
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (12 dagar kvar)