VS-montörer och Kyl-montörer

VS-montörer och Kyl-montörer

Vill du vara med i vårat team?

Rörteam AB söker VS-montörer och Kyl-montörer.

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker att det är roligt och intressant att jobba i ett välfungerande team. Du gillar ordning och reda och arbetar strukturerat samt har stort kundfokus. Tycker om att vara kreativ och hitta lösningar. Vi arbetar i hela Roslagen så resor är en del av arbetet.

Som VS-montör och Kyl-montör hos oss får du ett utvecklande och varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att ha en central roll i produktionen ute på arbetsplatsen när det gäller planering, utförande och kvalitet. Tyngdpunkten ligger i att arbeta ute hos kund med service, underhåll och installation, men också samordna med andra yrkeskategorier. Tjänsten innefattar ett nära samarbete med arbetsledare/VD, kunder och leverantörer.

För att du ska trivas i rollen, söker vi i första hand dig som har en erfarenhet inom yrket, meriterande om du har relevant arbetsledarutbildning.

Du talar och skriver på svenska och innehar B-körkort.
Mer info
Kontaktperson Martin Löfström
Telefon 072-2137766
Område Östhammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rörteam grundades 1971 och har genom åren haft tre olika ägare, idag är vi 8st medarbetare. Vi har sålt och installerat VS-material sedan 1971 och är ett av Östhammars kommuns ledande företag inom värme och sanitet. Vi har bred kompetens inom VS-området och en välsorterad butik i Östhammar. Här kan både professionella installatörer och privatpersoner hitta material för nyinstallationer och reparationer. Rörteam har kunden i fokus samtidigt som vi hjälper dem med klimatsmarta och energieffektiva lösningar för en mera hållbar framtid.