Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Nu söker vi en marknadskoordinator!

Vi söker dig som vill jobba med våra varumärken inom verktyg, personligt skydd och förnödenheter. Här är en möjlighet till ett riktigt spännande och utvecklande arbete!

Som marknadskoordinator driver och skapar du självständigt en kommunikationsplattform för extern kommunikation med input från organisationen. I samband med event, marknadsaktiviteter och produktlanseringar bidrar du genom att producera marknadsförings- och säljmaterial både vad gäller text och grafisk form, för webb och print samt marknadsför på webben enligt plan. Du ansvarar bl.a. för webbsida och sociala medier samt samordnar och projektleder vid behov.

Det finns möjlighet att delvis arbeta på distans.

Vi har naturligtvis önskemål om kompetens och personlighet, så vi vill gärna att du har intresse och erfarenhet av, samt kvalifikationer som:
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Flerårig erfarenhet av en bred kommunikatörsroll, gärna med marknadsinriktning inom företag eller byrå
  • Mycket goda kunskaper i relevanta verktyg, ex. In Design, Photoshop och Illustrator
  • Goda kunskaper inom sociala medier, webbpublicering samt tryck/print i dess olika former
  • En kreativ förmåga med öga för design och form samt förmåga att uttrycka dig väl i text
  • Goda kunskaper i svenska och engelska språket, samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift
Som person är du även utvecklingsorienterad och gillar att prestera tillsammans med övriga i företaget. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete i ett stabilt företag tillsammans med ett trevligt och kunnigt team.

Välkommen att söka tjänsten! Du kommer att länkas till en ny sida, där du sedan enkelt kan bifoga ditt CV och brev. Då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast! Vid frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-250 88, Comline Rekrytering.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.proftool.se
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProfTool Europe AB utvecklar, marknadsför och säljer verktyg, personligt skydd och förnödenheter under flera egna varumärken, BondTools, Benox, Exelar, Metreo, Presact och Flack, samt även externa varumärken som Carat, Kapro och Tajima. Produkternas kvalitet, design och funktion utvecklas i nära samarbete med professionella användare och ledande tillverkare. Försäljningen sker via ledande lokala återförsäljare i Sverige och Norge.