Projektledare till en av våra kunder i Östhammar

Projektledare till en av våra kunder i Östhammar

För vår kunds räkning söker vi nu en senior projektledare/ underhållsledare för konsultuppdrag i Östhammar. Tjänsten är på heltid och beräknas pågå under en längre period. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och för rätt person kan det eventuellt finnas utvecklingsmöjligheter inom företaget.

För denna tjänst blir du anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar fortlöpande!

Om tjänsten

Rollen innebär att tillsammans med övriga medarbetare arbeta inom hela underhållsområdet. Som projektledare ansvarar du för både små och stora uppdrag och du har en arbetsledande funktion där du har kvalitets- och ekonomiansvar för dina projekt och att tidplaner följs.

I rollen ingår att:
  • arbeta med planering och uppföljning
  • skapa struktur i befintliga utvecklingsplaner
  • självständigt ta del av rapporter och utredningar
  • ha rollen som teknikansvarig och utredare inom dina kompetensområden
  • leda och entusiasmera en projektgrupp.
Vem är du?

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ämnesområdet teknik, mekanik eller underhåll. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med tekniska områden såväl operativt som strategiskt, har ett stort teknikintresse och en stark vilja att utveckla processer och rutiner.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och är van att använda datoriserade hjälpmedel såsom underhållssystem, Excel och andra Microsoftprodukter. Som person är du strukturerad, kommunikativ och handlingskraftig. Du skapar förtroende och engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan i wordformat. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Karin Berglund
Telefon 072-0742006
Område Östhammar
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (25 dagar kvar)